Tartaar van asperges met gamba's

Amuse voor 12 personen

 

 

Ingredi├źnten

4 asperges
1 el balsamico azijn
2 el olijfolie
┬Ż bosje bieslook fijngesneden
4 hele gamba's schoon en gehalveerd in de lengte
knoflook geperst met 3 el olijfolie

 
 Tartaar Van Asperges Met Gamba S

 

 

Bereiding

Schil de asperges en snij de uiteinden eraf. Snij ze in kleine blokjes. Kook ze beetgaar en giet de aspergeblokjes daarna af. 


Laat de gamba's 20 minuten in de olijfolie met de knoflook marineren.


Doe de uitgelekte aspergestukjes in een schaal. Meng de olijfolie met de azijn, bieslook en een beetje zout en schep dit door de asperges. Verdeel de aspergetartaar ver 12 amuselepels, schaaltje of bordjes. Wok de gamba's kort en serveer deze direct op de tartaar.

 

 

Google+ Google+ deze pagina
LinkedIN Deel dit op LinkedIN